D U F A T T A S H O S M I G…

stay positive

Ibland är det svårt, man kan inte alltid vara positiv hur mycket man än försöker. Någon gång faller man ner och är negativ men så är livet, det är inte alltid en dans på rosor. jag försöker att vara positiv men när jag tänker på dig så vill jag bara tänka på positiva minnen och de gör jag för det mesta men samtidigt blir det en hel del negativt, saknaden efter dig. att inte få träffa dig något mer, att inte ha dig vid min sida och att aldrig mer få prata med dig. när jag tänker på min student är det jobbigt och veta att du inte får uppleva den med mig. du fick inte heller uppleva konfirmationen eller när jag sluta nian med mig och vi kommer inte heller få uppleva mitt bröllop och du får inte träffa mina barn. det är jobbiga tankar och snart har det gått 8 år sen jag förlora dig. saknaden blir större för varje dag som går och du kommer alltid finnas med i mitt hjärta. du var en stor del i mitt liv och jag älskar dig något otroligt mycket. jag har så fina minnen med dig men jag hoppades på att vi skulle få fler. det är vissa minnen som är starkare än andra och dem sista stunderna vi hade tillsammans kommer jag aldrig glömma, ett minne minns jag extra mycket och de va när jag såg hur stolt du var över mig, de var bland de sista jag fick se för de va bara någon vecka innan du försvann från oss. jag minns när mamma & pappa berätta att du hade dött och jag kunde inte fatta de men samtidigt var man lite beredd på det, i 2 år hade du kämpat men nu orka du inte mer. man fick se dig ha ont och lida i slutet och de va jobbigt, jag kunde knappt var inne hos dig utan att börja gråta och de va svårt att förstå, att jag höll på att förlora min farfar när jag bara va 11 år gammal. 8 juni 2006 är värsta dagen i mitt liv, det är dagen då himlen fick en ny ängel, den finaste ängeln som finns <3 jag vet att du har koll på mig och tror att du är stolt över mig. men du ska veta en sak, du hade ett hjärta av guld och du har gett mig den bästa pappan jag kunde få ! tack för alla fina minnen vi fick tillsammans och för allt roligt vi gjorde. jag kommer alltid att älska dig och jag saknar dig så otroligt mycket. min älskade ängel, världens finaste och bästa farfar ! <3
D U  Ä R  S A K N A D  < 3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>