MINA MÅL MED TRÄNINGEN

DSC_0002Fick en fråga för några dagar sedan jag tänkte svara på i ett inlägg; Vad är dina mål med träningen?

Jag har lite olika mål med träningen och vissa mål är på kort sikt och vissa på lång sikt. Men målen som jag har är:

– Må bra och leva ett hälsosamt liv.
– Bli nöjd med min kropp, få en mer vältränad kropp.
– Få en bättre kondition.
– Orka springa minst 5 km.

Det är väl ungefär mina mål med träningen, och jag börjar uppfylla två av dem iaf. jag lever ett mer hälsosamt liv och mår bättre. är mycket piggare när jag tränar och jag har börjat förbättra min kondtion! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>