SKOLTRÖTTHETEN MEN SNART ÄR DET SLUT

bild 5

Vi har inte långt kvar i skolan nu, vi har idag och imorgon och sen går vi på lång ledig, onsdag-söndag! så underbart verkligen! Man märker också att det är slutspurten nu, uppgifterna börjar bli lite mindre nu, vi gör de sista i varje ämne nu och snart är de vår tur att springa ut. det är bara 19 dagar till balen, 38 dagar till studenten och 41 dagar till studentresa!

men det är svårt nu, man ser slutet på det vi gör, man ser slutet på de här kapitlet men de gäller att orka hålla ut in i de sista. hur skoltrött man än är nu är det bara att kämpa för snart är vi klara med gymnasiet! jag är skoltrött nu men jag vet att de inte är långt kvar nu tills vi tar på oss våra vita klänningar och mössor å springer ut! jag försöker tänka på det, att hålla ut nu de sista så man kan springa ut med kompisarna! jag vill även ha bra betyg så jag kan studera till hösten! tiden går galet fort nu och jag ska njuta varje sekund för snart är det slut! Min kusin sa till mig att njuta av sista tiden nu och det ska jag göra! Nu kör vi, snart är vi klara med gymnasiet och vi ska snart uppleva en av de bästa dagarna i våra liv ! HELT GAAAAALET 😀 snart är vår skoltrötthet slut för snart är vi klara med gymnasiet, om bara en månad ungefär sätts våra sista betyg ! galet skoj måste jag säga 😀 en underbar känsla när man tänker på alla roliga datum vi har framför oss :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>