TRÖTT TJEJ

Bild 2014-05-07 kl. 20.05

En sjukt trött tjej som just nu ser på OC. funderar på att gå å lägga mig för är trött och halvdålig. men de har gått över imorgon för då är det skola och träning! men nu ska jag nog ta mig lite å äta och sen sova :)

2 veckor kvar i skolan innan alla uppgifter ska in. ska bli så skönt för då kan man släppa den biten, det är mycket nu så ska bli skönt å släppa det och veta att man är färdig med det och bara kunna njuta av sista tiden. stressigt nu måste jag säga! men snart är det slut och de ska bli skönt! godnatt <3

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “TRÖTT TJEJ

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>