LYCKLIG TJEJ

Var och tränade Bodyattack förut med Carro och det var så sjukt jobbigt idag, styrkelåtarna bara idag typ och jag med min träningsvärk sen innan så ja, haha en så kul å jobbigt var de! men vilken underbar känsla efter 😀 vi är grymma vännen!! 😀 <3 åkte ner till båthamnen och mötte mamma å pappa och sjösatte båten samt tog första turen för i år 😀 wiiie! lycklig tjej som bara släppte alla tankar och njöt till fullo! (bilder kommer lite längre ner) Sen blev de hem och kolla på lets dance finalen med pappa och nu i väntan på att de ska börja igen ska jag ta och äta lite mat :) gött! efter lets dance finalen ska jag sova direkt för imorgon ska jag upp tidigt och träna, bodypump imorgon och jag är så sjukt jäkla taggad verkligen! 😀 wiiie! vad som händer resten av dagen imorgon får ni veta imorgon 😉 hehe men kvällen kommer bli så jäkla bäst verkligen! ska få träffa lite saknade människor <3 wiiiie! men vi hörs ikväll innan jag somnar eller imorgon! Nu ska jag hålla tummarna för att Benjamin vinner lets dance !! 😀 Vem hejar ni på? :) Puss
bild 3 bild 4 bild 2 bild 1

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>