DAGENS PLANER

Bodypumpen idag var väldigt jobbig men rolig, var ett gäng där på svensexa också! sån jäkla go känsla nu efteråt måste jag säga 😀 har precis ätit frukost och håller just nu på att fixa mitt naglack, måla på lite sådär :) så fort de har torkat ska jag ut å städa min bil! kanske ska tvätta den på utsidan också om jag orkar 😉 ikväll kommer bli en grym kväll, ska till göteborg med familjen + mammas syskon och äta middag 😀 vi ska fira Jonny & Victorias bröllopsdag (dem fira 5 år som gifta igår) så kul att träffa dem ikväll igen, ser ju inte dem så ofta så ska bli kul å få träffa alla mammas syskon tillsammans 😀 outfit bilder kommer upp innan vi åker sen :) nu är det dags för mig att sätta fart! vi hörs under dagen :) Hoppas du får en fin dag <3 puss
20140506-150550.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>