MÅNDAG

Idag var en tråkig dag i skolan, fick iaf skickat in en uppgift och gjort lite på relgionen så det var skönt. Rätt lugnt i skolan nu eller ja en stor sista uppgift i religionen som ska in i början på nästa vecka. Sen hade vi inte så mycket mer å göra typ bara lyssna på en redovisning och så… Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket, tog de lugnt och kolla lite OC innan jag laga mat :) nu ikväll har jag varit på Sportlife och tränat bodypump med Carro! Jobbigt idag men det är väldigt kul 😀 Nu ska jag ta å äta lite kvällsmat samt se på OC och packa väskan inför imorgon! Blir kanske inte jätte bra bloggning imorgon och på onsdag men ska försöka upptadera er!
Imorgon är det först skola eller de är fritidshemmetsdag så vi ska leka med fritidsbarnen och sen åker jag till syster å äter och sen träning Zumba & Bodyattack :) Kvällen spenderas hos syster och så sover jag där :) På onsdag ska jag fixa mina naglar på morgonen för balen och studenten 😀 wiiie! sedan hoppas jag på en tripp till överby med syster :) kommer iaf spendera dagen med systeryster <3 men ska försöka upptadera er och fixa några tidsinställda till er :) Men vi hörs imorgon innan jag åker till skolan iaf :) Puss
IMG_5566
Min bäästa träningskompis :* <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>