TANKAR & STRESS

jag är trött på de här nu, snart är skolan slut och det är skönt kan säga att ja längtar. stressen som jag känner nu är hemsk, mår dåligt vissa stunder. huvudvärk å illamående å tröttheten kommer oftare nu vilket betyder att jag blir mer stressad. jag orkar inte !! en uppgift i skolan kvar va vi vet just nu, balen och studenten som ska planeras…. och imorgon gör jag intro. mycket nu och jag pallar inte mycket mer. men jag ska ta mig igenom de !! känns som jag börjar bli sjuk också så jag antar att så fort allt lägger sig bryter de väl ut…
20140514-131240.jpg

i denna jobbiga period är jag glad att jag har dig, du är mitt allt och du är bäst !<3 jag älskar dig, tack för allt stöd du ger mig <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>