TRÄNING

Så himla go känsla efter man tränat. Hur jobbigt de än är under tiden är det sjukt skönt efter! Ännu roligare är det när man ser en utveckling. Igår på pumpen öka jag i vikt på ben och idag på attacken orkade jag mer än sist 😀 glad tjej! Älskar verkligen å träna nu!! 😀 kom nyss hem ifrån bodyattacken och väntar just nu på mat :) idag blir det grillad kyckling, ponnfritt och sallad 😀 mums! :) efter maten blir det en sväng ut med båten också, man får ju passa på nu när det är så himla fint väder :) vi hörs ikväll eller imorgon! :) Imorgon ska jag träna bodypump på morgonen och sen ta de lugnt och kolla på fotboll typ :) 

DSC_0030

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>