EN DAG ATT MINNAS

Emme Jag Jag Emme Eve

Två bilder från en dag som jag kommer minnas länge, förmodligen för alltid. En dag när vi nyss hade börjat sjuan, vi hade startat ett nytt kapitel i våra liv som nu är avslutat. Men det var en tid då vi var väldigt lyckliga och träffades varje dag :) vi träffas fortfarande i stort sett varje dag på bussen/skolan och det är helt sjukt att vi har hållt ihop ända sedan vi var små! jag är otroligt glad att jag har er i mitt liv och ni betyder sjukt mycket för mig ! jag kommer aldrig glömma alla fina minnen vi har tillsammans och detta är en dag jag minns lite extra. En bra dag som vi hade tillsammans <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>