2 DAGAR KVAR

Igår åkte vi till Ronja och åt mat innan vi drog till skeppan för fest med alla studenter. En jävligt bra kväll 😀 Studentveckan är igång och studenten närmar sig med stormsteg! 2 dagar kvar bara 😀
Idag vakna jag vid tolv och sen dess har jag solat och varit i affären typ bara. Ser just nu på private practice och ska snart börja göra mig klar inför kvällen :) ikväll blir det student fest nummer 2. Ser fram emot en grym kväll! Imorgon ska vi till skolan någon timma och efter de är det bara att förbereda allt inför studenten. Städa och handla de sista hemma och packa inför studentresan! :) Vi hörs imorgon igen :) Puss!

20140603-153415-56055973.jpg
Bästa ni ❤

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>