TRÖTT & SLITEN – STUDENT IMORGON

Åh herregud. Kvällen igår var världs bäst! En grym kväll med bästa vännerna 😀 träffa även några nya vänner, kuuuuul :) börja med att vi åkte till Ronja, sen till landbadet och sen efterfest hos Ronja. Somna vid fyra inatt och vakna vid sex igen. Där emellan var jag vaken en stund också så sov 1,5 timma inatt ungefär. Trött som ett as och sliten drog vi till skolan för att städa skåp å öva inmarschen. Seg dag! Kommer sakna min älskade klass ❤ har spenderat hela dagen med Emelie och Ronja. Bästa ❤ kom precis hem och ska nu börja förbereda inför morgon dagen, duscha, packa för Turkiet och så. Lär somna tidigt ikväll också kan jag säga :) HELT GAAAAALET, IMORGON TAR VI STUDENTEN !! 😀 wiiie!

20140604-141803-51483794.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>