8 år av saknad efter dig ❤

Helt sjukt. 8 år har gått sedan du lämna oss. Tiden går fort men jag saknar dig otroligt mycket ❤ du hade ett hjärta av guld, var en av dem finaste och snällaste människor jag träffat. Jag saknar dig otroligt mycket, du fattas i mitt liv. Önskar att du kunde uppleva alla roliga och jobbiga dagar med mig. Världens bästa farfar, alla minnen med dig kommer jag aldrig glömma, du är saknad och jag älskar dig otroligt mycket ❤ du är världens finaste ängel och jag vet att du är med oss varje dag men jag önskar jag kunde se dig ❤
8 juni 2006, är en dag jag aldrig glömmer. det är dagen du lämna oss, jobbigaste dagen i mitt liv ❤
Världens bästa farfar, du är saknad ❤

20140608-013419-5659905.jpg
Jag kommer aldrig glömma dig, du finns alltid med i mitt hjärta ❤

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>