TISDAG

Förlåt för värdelös upptadering! Ska försöka ta tag i bloggen imorgon igen! :) Idag har jag varit på utbildning för jobbet hela dagen och på kvällen tränat typ. Underbart å va igång med träningen igen efter uppehåll i 2,5 vecka men shit va jobbigt de var! men nu kör vi igen !! 😀 Efter träningen åkte jag och träffa Carro en stund, inte sett henne på läääänge så blev en mysig kväll med massa prat <3 tack för ikväll hjärtat <3 Nu har jag precis lagt mig och ska se på lite film och äta :) tänkte även fixa inlägg med bilder från studentresan, det kommer upp under morgondagen :) imorgon ska jag ta de lugnt, handla och packa upp resväskan å så och träna på kvällen :) vi hörs imorgon igen! puss

20140517-155338.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>